Hirdetés

Három Emmy-díjat kapott a House of Cards



|

A Netflix saját gyártású produkciója az első olyan, kizárólag online nézhető sorozat, ami megkapta Amerika legnagyobb tévés elismerését.

Hirdetés

A Netflix vasárnap este beírta magát a médiatörténetbe. Az online csatorna House of Cards című, Kevin Spacey és Robin Wright főszereplésével készült sorozata három Emmy-díjat kapott, és ezzel az első olyan kizárólag interneten nézhető tévés produkcióvá vált, ami kiérdemelte a rangos elismerést.

A Netflix saját gyártású műsorai összesen tizennégy jelölést kaptak – ebből kilencet a House of Cards. David Fincher a Chapter 1 című részért megkapta a legjobb rendezőnek járó Emmy-t dráma kategóriában; emellett a castingot és az operatőri munkát díjazta a zsűri.

Hirdetés

Szakemberek szerint a House of Cards sikere csak a Maffiózók tizenöt évvel ezelőtti szerepléséhez hasonlítható: az HBO gengszterdrámája volt az első olyan kábeltévés sorozat, amelyik Emmy-jelölést kapott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.