Hirdetés

Jön a Jackass 2.5 - ingyen



|

Már DVD-re sem adják ki a filmet.

Hirdetés

Johnny Knoxville és barátai a Jackass-sorozat után két mozifilmet is készített, ez 64, illetve 73 millió dolláros bevételt hoztak. A Jackass 2.5 elkészítése 2 millió dollárba került, és a stúdió ezen a filmen próbálja ki az internetes disztribúciót.

 

December 19-én a Blockbuster a http://blockbuster.jackassworld.com oldalon streamben megtekinthetővé teszi majd a filmet. Természetesen reklámokat is meg kell néznünk, mielőtt a fő produkcióra kerülne a sor, illetve a film körüli rész is ki lesz tapétázva hirdetésekkel böngészőnkben - de ez kérem a rablókapitalizmus, hozzászokhattunk már. A fenti linken most Johnny Knoxville-t láthatjuk, ahogy bejelenti a Jackass 2.5-öt - egy fogorvosi székben ülve, kezelés közben. Csak erős idegzetű olvasóink kattintsanak rá!

 

A filmet év végéig díjmentesen nézhetjük majd, de karácsony után megvehetjük majd az iTunes-on és az Amazonon egy 10 és 15 dollár közötti összegért, vagy éppen DVD-n is megrendelhetjük - ez 30 dollárba kerül majd.

 

Habár nem ez az első film, melyet csak online nézhetünk meg, kétségtelen, hogy a Jackass 2.5 körül lesz a legnagyobb felhajtás - és ez a filmipart is megváltoztathatja.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.