Hirdetés

Logo készítő amatőröknek



|

Hirdetés

A LogoCreator 75 testreszabható mintát tartalmazó mintakészletet, „előregyártott” formák, szövegvariációk és speciális effektusok széles skáláját kínálja, ugyanakkor egy gazdag karakterkészletet, amely forgatható, torzítható, illetve 3D betűkké alakítható. Ha a felhasználó az Adobe Photoshop, a Macromedia Fireworks vagy egyéb grafikus alkalmazást is használ, akkor imprtálni tudja a velük készített objektumokat a logóba, melyet át tud alakítani olyan népszerű formátumba, mint a JPEG, TIFF, PNG, PDF stb.

A rendszerkövetelmény egy G3 vagy annál gyorsabb processzor, Mac OS X 10.0 vagy ennél magasabb verzió, 256 megabájt RAM és 120 megabájt merevlemez terület. Javasolt a G4 vagy gyorsabb processzor, a Mac OS X Jaguar vagy ennél újabb verzió, és 512 megabájt RAM használata.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.