Hirdetés

Egy emberé lesz a Beats Music és az iTunes Radio



|

Mindkét streamingszolgáltatás jövőjét Ian Rogersre bízza az Apple.

Hirdetés

A napokban hivatalosan is befejeződött a Beats cég felvásárlása, amiért 3 milliárd dollárt adott az Apple. A vállalat beolvasztása után egyre több vezető esetében körvonalazódik, hogy milyen szerepet tölt majd be az almás cégnél. A The Wall Street Journal például arról számolt be, hogy a Beats Music jelenlegi ügyvezetőjének, Ian Rogersnek a kezébe adják az iTunes Radiót is. 

Hirdetés

Rogers vállán így mindkét streamingszolgáltatás jövőjének a sorsa van, a közvetlen főnöke pedig az Apple egyik alelnöke, Eddy Cue lesz. Rajta kívül azonban több Beats-vezér is komoly szerepet kaphat az Apple-nél. Jimmy Iovine és Andre Young sorsa még ugyan nem tiszta, az előbbi valószínűleg az iTunesszal kapcsolatos üzletek és a marketing lebonyolításában segédkezhet. 

Az elmúlt héten azt is megszellőztették, hogy a Beats közel 200 alkalmazottjára nem tart igényt az Apple. Az elbocsátandó emberek között olyanok vannak, akiknek a pozíciója átfedésben van (például a HR-esek). Az Apple hivatalosan cáfolta, hogy bárkit is elküldene, de úgy tudni, hogy többen csak átmeneti ajánlatot kaptak, amíg valamilyen módon az Apple új pozíciót talál nekik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.