Hirdetés

Itt az OS X 10.9.3



|

Az OS X 10.9.3-mal egyszerre a Safari és az iTunes is frissült.

Hirdetés

Miután a fejlesztők a különböző bétákat két hónapon keresztül tesztelhették, az Apple a tegnapi napon végre kiadta az OS X 10.9.3-as változatát. A frissítés minden felhasználó számára ajánlott, aki jelenleg Mavericks operációs rendszert futtat a gépén. 

Hirdetés

A frissítés sokban javítja a 4K-s kijelzők támogatását, főként a 2013 végi Mac Pro és a 15 hüvelykes, retinás MacBook Pro esetében. A HiDPI Retina scalingnek köszönhetően a szövegrészek és a kijelzőn megjelenő elemek mérete és olvashatósága is sokat javul 4K-s képernyők esetén. A 2013-as MacBook Pro esetében immáron a 60 Hz-es 4K-s kimeneti jel is megoldott, aminek hála játék és videoszerkesztés közben is jobb felhasználói élményben lehet részünk. 

A 10.9.3 emellett lehetővé teszi a Mac és iOS közötti névjegy-és naptárszinkronizációt USB-n keresztül, illetve az IPSec segítségével használt VPN-kapcsolatok megbízhatóságát is fokozza. A frissítés keretében a Safari és az iTunes szoftverekből is érkezett új verzió. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.