Hirdetés

11 óra akkus üzemidőt ígér az Asus ZenPad 3 8.0



|

Beépített 3G/4G modemmel is rendelkezik az erős középkategóriás tablet.

Hirdetés

Hétfőn az Asus nagy csendben élesítette a ZenPad 3 8.0 ‏(Z581KL) táblagép nemzetközi verziójának adatlapját, az eredetileg júniusban leleplezett terméket eddig exkluzívan a Verizon mobilszolgáltató forgalmazta. Formális bejelentés nélkül hírünk írásakor még nem volt világos, hogy mikor és mennyiért érkezhet meg Európába az eszköz, ám érzésünk szerint érdemes lesz rá odafigyelniük a közeli jövőben kisebb méretű, minőségi tabletet vásárolni kívánóknak.


Hirdetés


Az Android 6.0 rendszert futtató Asus ZenPad 3 8.0 táblagépbe 7,9 hüvelykes és 2048×1536 pixeles IPS érintőkijelző került, a kamerái 2 / 8 megapixelesek, a microSD-vel bővíthető beépített háttértára pedig modelltől függően 16 vagy 32 GB. A kütyü meghajtásáról egy hatmagos processzorú Qualcomm Snapdragon 650 lapkakészlet gondoskodik, amelyet modelltől függően 2 vagy 4 gigabájt rendszermemória egészít ki. A Verizon által forgalmazott modellbe 2 GB RAM és 16 GB háttértár került, a szolgáltató 250 dolláros árcédulát ragasztott a konfigurációra.



Az Asus termékének további érdekes tulajdonságai: beépített HSPA+ és LTE hálózati vezérlők, A-GPS, Bluetooth 4.0, Wi-Fi ac, USB Type-C csatlakozó, sztereó hangszórópár, 18 wattórás akku akár 11 óra üzemidővel, 320 grammos súly, 137 × 205 × 7,6 mm-es méret.


(Forrás: Liliputing, Asus)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.