Hirdetés

A OnePlus One-ra is van már Android 7.0



|

A port persze nem tökéletes, de legalább a OnePlus One-on is elindul a Nougat.

Hirdetés

A Nexus készülékek tulajdonosai egy ideje már a Nougat verziójú Android előnyeit élvezhetik. A lelkes fejlesztőknek hála nem hivatalosan a Nexus 5 és a Nexus 4 is el tudja indítani az új rendszert, illetve mostantól a OnePlus One is

Hirdetés

Miközben a régi Nexusokra átírt változatok korai verziói tele vannak hibákkal, a OnePlus One-hoz átportolt Nougattal a készülék alapfunkció működnek, nagyrészt. Vannak persze itt is hibák. 

A videofelvételekkel például probléma van a hardveres kódolás miatt, illetve a gyári billentyűzet sem működik, vagyis egy harmadik féltől származó alternatívát kell telepíteni. Vannak további apró kellemetlenségek is. 

A lelkes fejlesztők munkája azért érdekes, mert a OnePlus One hivatalosan nem lesz az új Androidra frissítve. Aki azonban szeretné megnézni, hogyan fut az eszközön a Nougat, annak immáron erre is van lehetősége. 

Értelemszerűen az élmény messze nem lesz olyan, mint egy újabb készüléken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.