Hirdetés

Ennyire karcolódik az LG G6 hátlapja



|

A komolyabb stressztesztekre még várnunk kell, de az már kiderült, hogy a kést mennyire tolerálja az LG G6 hátlapja.

Hirdetés

Az LG G6 sok tekintetben új fejezetet jelent a gyártó történetében: nem moduláris, nincs bőr hátlapja és sokkal jobban megfelel a tömegek igényeinek. Emellett trendi is, hiszen fém kerete van, üveg hátlappal és szokatlanul nagy kijelzővel. 

Hirdetés

Az üveg hátlap azonban mindig aggodalomra ad okot. Ott vannak az ujjlenyomatok, illetve a kérdés, hogy vajon mennyire karcolódik? Szabad zsebben hordani tok nélkül? 

A komolyabb stressztesztekre azért még várnunk kell, de az első kisebb már befutott. Ebben egy késsel próbálnak meg kárt tenni a G6 hátlapjában. 

A válasz szerencsére megnyugtató: a G6 hátlapja nem karcolódik könnyen. Még akkor sem, ha egy élesebb kést erősebben szegeznek neki. A hátlap egyébként Gorilla Glass 5-be van burkolva. A kamera lencséjét Gorilla Glass 4 védi, míg az előlapot Gorilla Glass 3 - ez utóbbira állítólag azért esett a választás, mert így vékonyabb. 

Sajnos hivatalosan még mindig nem közölte az LG, hogy mikortól és mennyiért vihető haza a G6. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.