Hirdetés

Ezért jó az Android Eszközkezelő



|

Valaki ennek köszönhetően bukkant rá az ellopott Nexus 6P okostelefonjára.

Hirdetés

Az Android Eszközkezelő egy igen hasznos eszköz, ami segít megtalálni az elhagyott vagy ellopott androidos okostelefonokat. 

Hirdetés

Jó példa erre egy olyan felhasználó története, akinek a zsebéből nemrég elemelték a Nexus 6P készülékét egy buszon, az irataival együtt. A készüléket tehát hiába védte ujjlenyomattal, a bankkártyája és az igazolványai is a tolvaj kezébe kerültek. 

Az illető végül emlékezett, hogy az Android Eszközkezelővel rábukkanhat a készülékre. Meg is lett, és egy 20 perces utazást követően megtalálta azt a kétségbeesett 16 éves fiút, aki ellopta a telefonját és az iratait. 

A reddites beszámoló szerint "minden pénzt megért", amikor a fiú arca ledermedt a készülék kijelzőjén megjelent üzenettől, amely szerint bemérték az eszközt. 

Muszáj megjegyezni, hogy a felhasználó szerencsés volt, hogy egy 16 éves fiúval futott össze, és nem egy fegyveres bűnözővel. A hasonló helyzetekben mindig érdemes a rendőrség segítségét kérni. És előre engedélyezni az Android Eszközkezelőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.