Hirdetés

Ezt próbáld meg, ha sárga az iPhone 7-ed kijelzője



|

Egyes felhasználók arra panaszkodnak, hogy sárgás az új készülékük képernyője.

Hirdetés

Több iPhone 7-tulajdonos is arra panaszkodik, hogy az új készülékének a képernyője sárgás árnyalattal rendelkezik. Biztosra nem tudni, hogy mi áll a háttérben, azonban nagy valószínűséggel ugyanarról a jelenségről van szó, ami 2010-ben az iPhone 4-nél is előfordult. 

Hirdetés

Akkor az Apple olyan gyorsan dobta piacra a készülékeket, hogy nem várt eleget a gyártás után, és gyakorlatilag nem száradt meg a használt ragasztó. Idővel ez megtörtént, vagyis a probléma megoldódott, a sárgás árnyalat pedig eltűnt. 

Amennyiben most is ez a helyzet, akkor az iPhone 7 készülékek tulajdonosainak mindössze várniuk kell, és a kijelzőjük hamarosan tökéletes állapotba kerül. 

Ha mégsem fakul a sárgaság, akkor a Beállításokban megtalálható az úgynevezett Color Filters menüpont, amit bekapcsolva a szűrők listájából válogatva már manuálisan csökkenthető a sárga mennyisége. 

Természetesen adott esetben szükség lehet az Apple garanciális ügyintézésére is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.