Hirdetés

Hivatalos: szeptember 7-én jönnek az új iPhone mobilok



|

Ezen felül frissülhet a MacBook Pro, bemutatkozhat az Apple Watch 2.

Hirdetés

Magyar idő szerint hétfő késő délután az Apple bejelentette a következő jelentős sajtóeseményét, a rendezvény 2016. szeptember 7-én a San Franciscó-i Bill Graham Civic Centerben kerül majd lebonyolításra. A jelenlegi információk, a vállalat tradíciói, továbbá a Spiegen máris megrendelhető tokjai alapján az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus okostelefonok bemutatkozására mérget lehet venni, ám remélhetően ezen túl is akadnak majd újdonságok a vállalat tarsolyában.


Hirdetés


A pletykák és remények alapján nem lepődnénk meg őszintén, ha az Apple végre frissítené a Retina MacBook Pro laptopcsaládot, a jelenleg kapható modellek 2015 májusában mutatkoztak be. Ugyan erről nem szóltak a pletykák, de jó lenne, ha a vállalat piacra dobna végre egy frissített Mac Pro gépet is, az üzleti felhasználásra szánt eszköz jelenleg kapható változata 2013 decemberében vált hivatalossá.



A Mac Pro ráncfelvarrásánál sokkal valószínűbb az Apple Watch 2 bejelentése, pont ma érkezett a pletyka, hogy az új modellbe sikerülhetett a jelenleginél nagyobb kapacitású akkut bezsúfolniuk a mérnököknek.


(Forrás: 9to5Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.