Hirdetés

Ingyenes és korlátlan VPN-szolgáltatás Androidra az Operától



|

A SurfEasy technológiájára épül a mobilalkalmazás.

Hirdetés

Remek hírrel szolgálhatunk a publikus Wi-Fi hálózatokra rendszeresen csatlakozók, vagy a földrajzi korlátozásokat kikerülni kényszerülő androidosok számára: megérkezett az Opera Free VPN alkalmazás. Nevéből sejthetően egy teljesen ingyenes VPN-szolgáltatásról van szó, amely a vetélytársaitól eltérően teljesen korlátlan adatforgalmat ad a felhasználók számára, nincs prémium előfizetése.


Hirdetés


Ennek köszönhetően a felhasználóknak el kell viselniük néhány reklámot az alkalmazásban, azonban ezek csak az Opera Free VPN saját kezelőfelületén jelennek meg, azaz a szolgáltatás ki- és bekapcsolásakor találkoznak a hirdetésekkel a netezők. Ezen túlmenően az alkalmazás anonimizált felhasználói adatokat is gyűjt, az adatok harmadik felek számára is elérhetőek lehetnek.



A korábban megvásárolt SufEasy technológiájára épülő Opera Free VPN használatához nem kell semmilyen felhasználói fiókot sem regisztrálni. Az alapvető funkcionalitásán felül bekapcsolható még a reklámcégek netezőket követő hirdetőkódjainak blokkolása is. Az alkalmazás a Play Áruházból telepíthető.


(Forrás: Android Central, Play Áruház)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.