Hirdetés

Jöhet a 21:9-es képarányú okostelefonok kora



|

Az UltraWide Mobile+ arra utal, hogy az LG 21:9-es képaránnyal kísérletezne a mobilos világban.

Hirdetés

Az LG legújabb védjegye alapján a gyártó valami érdekessel szeretne újítani a mobilos világban. Bár vészesen közeledik a Nougatot futtató LG V20 (az idei második zászlóshajó), új technológiákon is dolgozik a vállalat. 

Hirdetés

Az egyik ilyen a 21:9-es kijelző, legalábbis a jelek szerint. A szabadalom alapján a jövőbeli csúcskategóriás készülékek 21:9-es aránnyal rendelkező képernyőt kínálnak majd. Ez ugyanaz, amit a mozikban vagy a széles monitoroknál megszoktunk. 

Bár az arány az okostelefonok világában is praktikus lehet, remek kérdés, hogy az ilyen kijelzőkhöz mekkora és milyen készüléket találnak ki a mérnökök. 

Az LG egyébként már korábban is kísérletezett a kijelzők arányaival. A VU szériás készülékek például 4:3-as képernyővel büszkélkedtek, aminek hála szokatlanul szélesek lettek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.