Hirdetés

Jöhet az LG V20, ezúttal kicsiben



|

Vízálló lehet az Európába is érkező LG V20 S, amely egy V20, de kicsiben.

Hirdetés

Sok szempontból érthetetlen, hogy Európában miért nem jelent meg az LG V20 - azonban a pletykák szerint lesz egy új LG okostelefon, amely ezt részben pótolná. Az LG V20 S. 

Hirdetés

A megbízhatónak mondott források szerint az LG V20 S minden nemzetközi piacon elérhető lesz, többek között Európában is. Bár megtartja a Quad DAC-t és a másodlagos kijelzőt, ez nem lesz kifejezett csúcsmodell. 

Az LG V20 S gyakorlatilag a Japánban már létező LG isai Beat lesz, amely külsőre szinte megegyezik az LG V20-szal. Ennek ellenére kisebb, 5,2 hüvelykes kijelzője van, 64 helyett 32 GB tárhellyel. 

Egyéb tekintetben nincs különbség, vagyis adott a Snapdragon 820-as processzor, az Android 7.0, a 4 GB RAM, a QHD-s felbontás és a dupla hátlapi kamera. Az akku 3000 mAh-s, a készülék 72 x 149 x 8 milliméteres és 146 grammos. Az extrájának tekinthető, hogy ez már vízálló is. 

Egyes vélemények szerint az LG azért választotta ezt a stratégiát, mert Európában a kisebb okostelefonokat szeretik az emberek, és az LG V20 népszerűsége nem lett volna elég magas a régióban. 

A kisebb, átalakított V20 S talán siker lehet, főleg úgy, hogy vízálló is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.