Hirdetés

Júliusban jöhet az Android 4.5



|

A Nexus 8 táblagép lehet a következő verzió posztergyereke.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Google megerősítette, hogy az idei I/O fejlesztői konferenciája június 25-26. közt kerül megrendezésre. Az aránylag késői időpont kapcsán többekben felmerülhetett, hogy talán az eseményen mutatkozhat be az Android 4.5 operációs rendszer.
 

Hirdetés


Az AndroidGeeks megítélhetetlen hitelességű forrásának állítása alapján nem ez lesz a helyzet, ugyanis a keresőcég állítólag dublini központjában dolgozó munkatársa szerint az Android 4.5 a Nexus 8 táblagéppel együtt valamikor júliusban válik csak hivatalossá. A szivárogtató szerint sejthetően a régóta pletykált táblagép lesz az első eszköz, amely a robotos rendszer következő változatával kerül majd piacra.


Sajnos az Android 4.5 újdonságairól semmiféle információ nem áll rendelkezésre, azonban talán már alapértelmezetten a Dalvik futtatókörnyezet utódjával fog érkezni: az ART (Android Runtime) felgyorsíthatja a programok működését és növelheti az akkus üzemidőt.


(Forrás: PhoneArena)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.