Hirdetés

Kiszivárgott egy kép a Google Pixelről



|

Kiderült, hogyan néz majd ki a Pixel előlapja és az új launcher.

Hirdetés

A Google nagy rendezvényre készül október 4-én, amelyen többek között két új okostelefont, egy 4K-s streamert, okosotthonba szánt eszközt és talán az Android és a Chrome OS egyesülését is bemutatja. 

Hirdetés

A hivatalos fotók közül már most előkerült kettő, az egyik éppen a Google Pixel okostelefonról. Evan Blassnak hála immáron azt is tudjuk, hogyan fest majd az új launcher. 

A Pixel készülékeken valóban megváltozik a Google keresősáv, és valóban eltűnik az alkalmazásindító menü gombja. Ehelyett fölfelé csúsztatva lehet majd előcsalni a menüt, de a vezérlőgombokat is áttervezték az Android 7.1-re. 

A Pixel egyébként 5 hüvelykes, full HD-s kijelzőt kaphat, Snapdragon 821-es processzorral, 4 GB RAM-mal, 12 és 8 megapixeles kamerákkal, ujjlenyomat-olvasóval és 2770 mAh-s akkuval. Az 5,5 hüvelykes Pixel XL nagyobb felbontású kijelzőt és akkut kap. 

Kikerült a Chromecast Ultra fotója is - ez pontosan a második-generációs Chromecastre hasonlít, azonban a hardver már képes a 4K-s videót streamelni. Az ára 69 dollár lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.