Hirdetés

Maradnak jövőre is a Vodafone RED tarifák



|

Változatlan áron fogja kínálni korlátlan beszélgetést biztosító csomagjait a vállalat.

Hirdetés

A Vodafone tájékoztatása alapján hatalmas sikernek örvendenek a normál díjas belföldi számok esetén korlátlan beszélgetést az SMS-ezést biztosító Red tarifacsomagjai, amelynek köszönhetően a vállalat 2014 során változatlan feltételek mellett fogja értékesíteni azokat.

Hirdetés


„A Vodafone Red előfizetői a szolgáltatás első 12 hónapja alatt a 650 millió lebeszélt perccel (illetve elküldött SMS-sel) a publikus lakossági perc és SMS tarifák átlagával kalkulálva átlagosan 440 ezer forintos megtakarítást értek el 2012 és 2013 októbere között, az előfizetési díjak levonásával. […] 650 millió perc közel 1300 év” – olvasható a szolgáltató sajtóközleményében.


A Vodafone két Red tarifát ajánlj az érdeklődőknek, 2 éves hűségszerződéssel a Red Basic havidíja 9990 forint, míg a Red Plus esetében 13990 forintot kell fizetniük az ügyfeleknek. A kettő közti fő különbség, hogy előbbinél a havi mobilnetes adatforgalom 500 megabájt, míg a drágábbiknál 2 GB.


(Fotó: Nick Kean / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.