Hirdetés

Mindennél erősebb lehet a Galaxy Note 6



|

Snapdragon 823-as processzor és 6 GB RAM kerülhet az új csúcskészülékbe.

Hirdetés

A Galaxy Note 5 tavaly augusztusban mutatta meg magát, a pletykák szerint a Galaxy Note 6-ot már júliusban bemutathatja a Samsung. 

Hirdetés

Természetesen így a pletykaáradat is megindult. A legújabb egy frissített processzorról szól. 

A jól értesült források azt mondják, hogy a Galaxy Note 6-ban Snapdragon 823-as processzor lesz, ami a Snapdragon 820 feljavított változata. 

A 823-as verzió 2,2 GHz-es órajel helyett 3 GHz-en dolgozhat, maximálisan 8 GB DDR4-es memória támogatásával. Erre szükség is lesz, mert úgy néz ki, hogy a phablet 6 GB memóriát kap. 

A 6 GB RAM annyira nem is meglepő, elvégre a jelenlegi csúcsmodellek 4 GB-ot kínálnak, de van már 6 GB-tal is készülék a piacon. A Samsung pedig már megkezdte a 12 Gb-es LPDDR4-es RAM-ok sorozatgyártását. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.