Hirdetés

MWC: ez lett az év okostelefonja



|

Az idei MWC-n is a Samsung Galaxy S7 edge zsebelte be az év okostelefonja díjat.

Hirdetés

Az MWC-n nem csak a következő egy év nagy sztárjait mutatják be a gyártók (például az LG G6-ot és a Huawei P10-et). Barcelonában a legjobb okostelefont is díjazzák. 

Hirdetés

A Samsung Galaxy S7 edge pedig duplázott, és a tavalyi sikere után idén is az MWC legjobb okostelefonjává választották

A Samsung szerint a kifinomult dizájn, a fejlett kamera és a nagy teljesítmény játszott mindebben szerepet. De milyen modelleket győzött le a versenyben a Galaxy S7 edge?

A benevezett okostelefonok között volt az Apple iPhone 7 Plus, a Google Pixel XL, a Huawei P9 és a Moto Z. 

Természetesen normál helyzetben a Samsung már a Galaxy S8-at vagy a Galaxy S8+ készüléket nevezte volna a versenybe, miután azokat hagyományosan az MWC-n mutatta volna be. Azonban idén csak később rántja le a leplet a készülékekről a dél-koreai cég: mindkét zászlóshajó március 29-én mutatja meg magát. 

Van még több hírünk és beszámolónk az idei Mobile World Congressről, kattints ide és olvasd el, milyen mobilok és kütyük érkeztek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.