Hirdetés

Nem lesz második kijelző az LG V30-on



|

Evan Blass szerint az LG legközelebb valami mással igyekszik elcsábítani a felhasználókat.

Hirdetés

Az LG mobilos divíziójának és a G5-nek (valamint a kis moduláris barátainak) a katasztrofális szereplése, továbbá a V20 európai hiánya után úgy tűnik, hogy a gyártó csak keresi önmagát a mobilpiacon. A hírek alapján azonban egyértelmű, hogy gőzerővel dolgoznak azokon a jövőbeli modelleken, amelyekkel ténylegesen megszorongatnák a riválisokat. 

Hirdetés

Az egyik ilyen lesz az LG V30, amely Evan Blass forrásai szerint már nem rendelkezik majd másodlagos kijelzővel. Bár konkrét okot nem említett, szerinte az LG valami mással csábítaná el a felhasználókat. 

Az LG V10 nagy érdekessége volt a másodlagos előlapi kijelző, amelyet a V20 is megtartott. Bár nem ez a funkció jelenti a jövő slágerét, sokan értékelték az LG ötletét. 

Blass egyébként már a V30 korai, renderelt képanyagaihoz is hozzájutott. Alapesetben nehéz lenne komolyan venni egy ilyen pletykát, főleg 9 hónappal a megjelenés előtt - az illető azonban megbízható, ha effajta hírekről van szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.