Hirdetés

Pannon: kiállítás a Kortárs Művészeti Galériában



|

Hirdetés

Művei általában a kortárs tömegkultúra vizuális nyelvezetét és retorikáját sajátítják ki, de mindvégig megőriznek egy sajátos, incselkedő, játékos vagy ironikus hangnemet. Alkotásai gyakran teremtenek nem várt összefüggéseket napjaink televízióból táplálkozó meséi és mítoszai között. A kiállítás április 20-ig látogatható a budapesti acb Galériában, keddtől péntekig 14.00-18.00 óráig, illetve előzetes bejelentkezéssel. A galéria március 15. - 16. és április 6. - 9. között zárva tart. A Pannon a Magyar Nemzeti Galéria tizenkét éve tartó támogatásán túl 2006 közepétől az acb Kortárs Művészeti Galéria főtámogatója is; a kulturális örökség ápolása mellett az új képzőművészeti értékek születése iránt is elkötelezte magát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.