Hirdetés

Rozsdamentes acélra vált az iPhone 8



|

Az iPhone 4S volt a széria utolsó tagja, amely még rozsdamentes acélt használt.

Hirdetés

A megbízható Ming-Chi Kuo már szeptemberben megjósolta, hogy az Apple visszatér majd a rozsdamentes acél készülékházhoz, a legutóbbi pletykák pedig ismét ezt hangoztatják. 

Hirdetés

A Digitimes forrásai szerint az Apple az amerikai Jabil segítségével készíti majd a 2017-es készülékeihez a rozsdamentes acél kereteket. A legutolsó ezt használó készülék az iPhone 4S volt, ahhoz viszont más eljárással készült a keret. 

Az iPhone 4S keretét egy CNC gép alakította ki, gyakorlatilag egy nagy tömbből kivágta. Ezúttal forró, olvadt acélt öntenek majd formába, helyeznek nyomás alá és hűtenek le. 

Várhatóan üveg házat fog majd össze a rozsdamentes acél keret, amely az utóbbi években használt alumíniumnál minőségibb érzetet ad majd, ezzel még erősebb prémium jelleget kölcsönözve az eszköznek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.