Hirdetés

Tényleg robbant egy Samsung Galaxy S3



|

Viszont a gyártónak nincs köze a súlyos égési sérüléssel járó balesethez.

Hirdetés

A hónap elején meglehetősen nagy sajtóvisszhangot kapott a történet, miszerint egy 18 éves svájci lány zsebében egyszerűen felrobbant a Samsung Galaxy S3 okostelefonja, sejthetően csúnya égési sérüléseket okozva a combján. A helyi fogyasztóvédelemmel karöltve a gyártó természetesen utánajárt az ügynek, mostanra pedig meglett a vizsgálat eredménye.


A vállalat munkatársai szerint a telefon akkumulátora tényleg magától robbant fel, azonban az elsőre eredetinek tűnő telepet tüzetesen megvizsgálva gyorsan kiderült, hogy a Samsung logót is felvonultató egység rendkívül alacsony minőségű hamisítvány volt, így a céget nem terheli felelősség az eset miatt.


Természetesen az olcsó pótalkatrészek minősége mindig is átlag alatti volt, azonban nagyon úgy tűnik, hogy az ezeket előállító nevesincs gyárak „minőségellenőreit” már egyáltalán nem izgatja a termékek biztonsága. Az elmúlt napokban Kínában egy 23 éves nő meghalt, majd röviddel később egy 30 éves férfi kómába esett egy életveszélyes Apple iPhone 4S akkutöltőtől kapott áramütésnek köszönhetően.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.