Hirdetés

Vadonatúj mobilokat prezentált a TCL, 5G-s modell is van köztük



|

A frissen bemutatott eszközök között nemcsak okostelefonok, hanem tabletek is akadnak.

Hirdetés

Régóta tevékenykedik a piacon a kínai székhelyű TCL, ami egyebek mellett TV-kkel, különböző háztartási eszközökkel, illetve egy ideje már okostelefonokkal is foglalkozik.

A vállalat természetesen az idei Mobile World Congress eseményt sem hagyta ki, és ha már ott volt, be is jelentett egy halom új készüléket. Sőt, a frissen bemutatott kütyük mellett belengetett még egy érdekesnek ígérkező újdonságot is.

Hirdetés

A gyártó az alábbi új okostelefonokat prezentálta az MWC-n:

- TCL 30
- TCL 30 E
- TCL 30 5G
- TCL 30+
- TCL 30 SE

A fentiek között csak egy olyan van, ami támogatja az 5G-t, de néhány tulajdonságot leszámítva sok mindenben megegyeznek a modellek. A TCL 30, a 30+, illetve a 30 5G is 6,7 hüvelykes AMOLED kijelzővel rendelkezik, és a sorozat legtöbb új darabjának három darab kamera található a hátoldalán, amelyek között van egy 50 MP-s is.

A legdrágább modell a TCL 30 5G, ami átváltva nagyjából 92 ezer forintba kerül, a legolcsóbb pedig a TCL 30 SE, amiért picivel több mint 51 ezer forintot kell fizetni.

A rendezvényen a TCL bemutatott három vadonatúj tabletet is. A TCL Nxtpaper Max 10 az eredeti Nxtpaper jobb képernyővel rendelkező utódja. Emellett még elérhető lesz a TCL 10HD 4G, illetve a TCL Tab 10s 5G is. Ezek és a fenti mobilok is a következő hetekben, hónapokban kerülnek majd piacra.

Érdemes még kiemelni, hogy a TCL is bemutatta saját, hajtogatható kijelzős koncepcióit. Habár a prezentált dizájnok közül még egyik sem képes operációs rendszert futtatni, legalább már tudjuk, hogy egy újabb gyártónak sikerült előrelépést tennie ezen a téren. A Fold n' Roll nevű ötlet mellett bemutatkozott egy 360 fokos megoldás is, szóval úgy tűnik, elég extrém koncepciókon dolgozik a cég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.