Hirdetés

Yu Yunique: mindent tudó mobil 21 ezer forintért



|

Még IPS kijelzőre, LTE modemre és Snapdragon lapkakészletre is tellett.

Hirdetés

Nagy durranást ígért mára a YU névre hallgató indiai mobilgyártó, és nem viccelt. A Yunique névre keresztelt okostelefon a világ legolcsóbb 4G/LTE-s készüléke, Indiában néhány napon belül 4999 rúpiás (olyan 21 ezer forintos) kártyafüggetlen áron kerül majd forgalomba. A nemzetközi forgalmazásáról egyelőre nincs hír.

Hirdetés


Persze az LTE modem semmit sem ér, ha egyébként használhatatlan a készülék. Erről viszont szó sincs, a fenti összegért 4,7 hüvelykes és 1280×720 pixeles IPS érintőkijelzőt, 2 / 8 MP-es kamerákat (a hátlapi autofókuszos és vakus), 1 GB RAM-ot, 8 GB bővíthető háttértárat, négymagos processzorú Qualcomm Snapdragon 410 lapkakészletet, továbbá 2000 milliamperes akkut kapnak a vásárlók.


A dupla SIM-es készülék gyárilag Android 5.1.1-et futtat, azonban igény esetén ezt simán le lehet cserélni a Cyanogen OS 12.1-re, elméletileg nem sérül emiatt a jótállás.


(Forrás: NextPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.