Hirdetés

Nem lesz kötelező Kínában a mindent szűrő Green Dam



|

Az otthoni felhasználók számára opcionális marad a Green Dam szűrőszoftver használata.

Hirdetés

 

A Green Dam webes szűrőalkalmazást eredetileg július 1-től minden Kínában eladott és forgalmazott PC-n előre telepítve kellett volna szállítania az összes gyártónak, kivétel nélkül. Ez nem történt meg, először úgy tűnt, haladékot kapnak.

 

A nagy felháborodást keltett filterprogram időközben már Mac-re is készült, azonban a kínai kormány most mégis úgy döntött, hogy a nem túl sikeresen debütált alkalmazás opcionális marad a kínai internetezők számára. Legalábbis ami az otthoni felhasználókat illeti.

 

Az Acer, ASUS, Lenovo és a Sony már július óta extraként adta gépeihez a Green Damot, ez vélhetően továbbra is így marad. Az iskolákban, internetkávézókban, és minden közfelhasználásra szánt elérési ponton azonban kötelező lesz használni a sokat vitatott szűrőt.

 

china.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.