Hirdetés

.NET Framework Remover



|

A .NET keretrendszer különböző verzióinak inkompatibilitása sokaknak keserítette már meg az életét. Pedig van megoldás!

Hirdetés

Előfordulhat, hogy a gépünkön levő megsérül – ilyenkor sem javítani, sem eltávolítani nem lehet, sőt, más verziókat sem tudunk telepíteni, mert minden esetben hibaüzenetet kapunk.



top_dotnet.png



A .NET Framework Remover  képes kipucolni a rendszerünkben levő keretrendszer általunk kiválasztott verzióját, vagy ha azt akarjuk, az összeset. A program az XP és az utána megjelent Windowsok valamennyi változatával kompatibilis, sőt, felismeri és nem bántja az operációs rendszer részeként jelen levő .NET változatot. Fontos, hogy tényleg csak akkor használjuk, ha a .NET saját eltávolítója csődöt mondott, futtatása után pedig telepítsük újra az eltávolított keretrendszert, amely ettől – remélhetőleg – már megfelelően fog működni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.