1000 dollárnál is drágább az olcsó TAG Heuer okosóra



|

Itt a kisebb és olcsóbb Connected Modular 41, amely Android Weart futtat, és azért még mindig nagyon prémium.

A TAG Heuer bemutatta a népszerű Connected Modular 45 okosórájának olcsó kiadását, a Connected Modular 41-et. Az újdonság olcsóbb és kisebb is. 

Hirdetés

Értelemszerűen továbbra is erősen prémium termékről van szó, amely a 350 dolláros árelőny mellett is 1200 dollárba kerül. A neve pedig arra utal, hogy 41 milliméteres átmérővel bír. Összesen 7 alapverzióban létezik. Összesen kilenc szíj van hozzá. 

Az új okosóra fejlesztésében maga az Intel és a Google is segített, ezek után érthető, hogy Android Wear rendszer fut a viselhető eszközön. A kijelző egyébként AMOLED, és 390 x 390-es, 326-os képsűrűséggel és 350 nites maximum fényerővel. 

Ez alatt 8 GB tárhely, 1 GB RAM és elvileg egy Snapdragon Wear 2100-as lapka található. Az óra vízálló (50 méterig), van benne GPS, NFC, és támogatja a mobilfizetést is. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.