Hirdetés

2 gigabites internetszolgáltatás tesztelésébe kezd a Google



|

A Google Fiber idén ősszel tesztjelleggel indítja el a 2 gigabites szolgáltatását, havi 100 dollárt kérnek majd ezért a kapcsolatért.

Hirdetés

Elsőre azt hihetnénk, hogy Amerikában mindenki nagyon gyors internetkapcsolatnak örülhet, a valóság azonban az, hogy sokan szenvednek lassú eléréssel, illetve a toplistán sincs ott az első ötben Amerika. A Google Fiber azonban igyekszik a lehető legjobbat nyújtani, és most bejelentették, hogy a jövő hónaptól elkezdik tesztelni a 2 gigabites szolgáltatást. A Google szerint az internetet intenzíven használó háztartásoknak érdemes ilyenre váltaniuk. 

Hirdetés

A 2 gigabites letöltési és 1 gigabites feltöltési sebességért havi 100 dollárt kell majd fizetni, ami kedvező, ha azt nézzük, hogy csak 30 dollárral több, mint az előző 1 megabites csomag. Az előfizetőknek WiFi 6-os router és mesh-alapú hatótávnövelő is jár majd. 

A Google hálózatát nagy kapacitással tervezték, így 2 gigabitesnél gyorsabb elérést is tud biztosítani az ügyfeleknek, a cél pedig az, hogy az előfizetők mindig a lehető leggyorsabb kapcsolatot élvezhessék. Elsőként Nashville, Tennessee, Huntsville és Alabama lakossága élvezheti az előnyöket, majd további városokban is indulnak a tesztek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.