Hirdetés

A Fairphone új fülhallgatója jelentős újításokkal érkezik



|

Ettől a héttől már előrendelhető a felső-középkategóriás telefonok és fülesek forgalmazójának új terméke.

Hirdetés

A Faiphone egy új fülhallgatót dob piacra, melynek előrendelése ezen a héten indul 149 eurós (58 100 forint) áron. A 11 éve indult holland techcég kezdettől fogva elkötelezett híve a környezeti hatások minimalizálásának a gyártás és a kereskedelem szempontjából egyaránt. Termékeiket igyekeznek nagy arányban újrahasznosított anyagból készíteni, méltányos kereskedelmi elveket alkalmazva forgalmazni, valamint tisztességes munkakörülményeket biztosítani dolgozóiknak és beszállítóiknak egyaránt. Jellemzi őket továbbá, hogy termékeiket úgy tervezik és gyártják le, hogy azok könnyedén javíthatók legyenek az egyszerű felhasználók számára is.

Ennek a magukkal szemben támasztott igénynek - új termékük - a Fairbuds is megfelel, amit egy sor cserélhető alkatrésszel dobnak piacra a közeljövőben. Az Androidot és iOS-t használó telefonokkal egyaránt kompatibilis eszköz már Európa-szerte rendelhető a gyártó webshopjából.

Hirdetés

A megjelent sajtóközlemény szerint az új fülhallgató tulajdonképpen a tavaly kijött Fairbuds XL kisebb változata. A tájékoztató szerint az új Fairbuds prémium minőségben szólaltatja meg a lejátszott hangot a 11 mm-es hangszórókon keresztül, legyen szó zenéről vagy akár csak magáról a telefonálásról. A gyártó hozzáteszi, hogy a zavartalan élmény érdekében az eszköz aktív zajszűrő (ANC), és környezeti zajszűrő funkcióval (ENC) is rendelkezik, ami kültéren és beltéren egyaránt teljesebb felhasználói élményt biztosít a termék használóinak. A füleshez összesen hat mikrofont biztosítottak a fejlesztők, hogy az minden körülmények között megfelelően rögzítse a hangunkat szükség esetén.

A többpontos USB csatlakozási lehetőségnek köszönhetően a Fairbuds két készülékhez is képes kapcsolódni egyidejűleg. A megvásárolt termékhez alapból tartozik 7 pótalkatrész, de ezek akár utánrendelhetők is a gyártó honlapján. A Fairbud 45 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, míg a töltők 500 mAh-s kapacitású töltésre képes. A gyártó állítása szerint a füles hat órán át bírja teljes feltöltéssel, a töltőtok pedig további 20 órát képes ehhez hozzáadni. Gyorstöltéssel a Fairbuds 10 perc alatt 1,5 óra lejátszási időre képes.

A fülhallgató IP54-es minősítést kapott az izzadság- és vízállóság tekintetében. A sajtóközlemény szerint a füldugók és a tokok 70 százalékban újrahasznosított anyagokból készültek. Az európai vásárlók hároméves garanciát kapnak a termékhez, ami egy évvel hosszabb a Fairphone által korábban a termékeihez biztosított két évhez képest.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.