Hirdetés

A Lenovo szépen csöndben kiadta a világ legkönnyebb laptopját, kár, hogy mi nem tudjuk megvenni



|

A Fujitsu brand alatt érkezett a laptop, amit egyáltalán nem lesz könnyű megvásárolni.

Hirdetés

Hiába hangzik papíron remekül az, hogy a Lenovo, illetve egészen pontosan az alá tartozó Fujitsu nemrég piacra dobta a világ legkönnyebb 13,3 hüvelykes üzleti laptophát, ha az a piac a legtöbb vásárló számára elérhetetlen. A helyzet ugyanis az, hogy az anyacég döntése értelmében az FMV UH-X széria csak Japánban és Szingapúrban jelent meg.

A mindenféle nagyobb felhajtás nélkül kb. négy hónapja megérkezett FMV UH-X széria három különböző verzióban érhető el, ezek közül a legkönnyebb (a 4ZR1L13925 kódnéven futó variáns) mindösszesen 868 grammot nyom.

Hirdetés

Ez nem kis teljesítmény (vagy éppen, hogy az - értitek), de ezzel még nem sikerült az egész világ legkönnyebb laptopját megalkotni, az ugyanis a 2018-as előd, az FMV UH-X 4ZR0X81523 volt  778 grammal. 

A mostani széria két "nehezebb" változata egyébként 888 és 918 grammos súllyal érkezett, ezekbe Intel Core i7-1360P processzor került. A könnyebb, 868 grammos változatba pedig egy Intel Core i5-1335U.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.