Hirdetés

A Spotify-integrációt kapnak a Philips Hue okosizzói



|

Jönnek a zenére pulzáló fények, és még mikrofon sem kell az élményhez.

Hirdetés

A Philips Hue LED-es termékcsaládja egyre népszerűbb választás azok körében, akik nem elégszenek meg a hagyományos világítással, nem kis részben a remek szoftveres támogatásnak köszönhetően.

A gyártó Signify a virtuális IFA-prezentációján nemrég bejelentette, hogy egy régen várt funkcióval, Spotify-integrációval bővül a mobilos app, így igény esetén még a zene ritmusához is igazodni fog az izzók pulzálása.

Hirdetés

Hasonló megoldásokat már eddig is kínáltak külsős alkalmazások, ám ezek a mikrofon segítségével működnek, míg a gyári rendszer okosabban oldja meg a dolgot. A zene és a fény összehangolása a felhőben történik, időbélyegzett metaadatok alapján, a fényjáték "forgatókönyvét" pedig egy algoritmus alkotja meg a dalok műfajának, hangulatának és tempójának figyelembevételével.

Ennek hála teljesen mindegy, hogy a zene milyen hangszórón szólal meg, amíg a dallamok forrása a Spotify. A funkció használatához szinkronizálni kell az alkalmazást a Spotify-fiókunkkal, valamint szükségünk lesz egy Hue-hídra is, ami összeköti az izzókat és az appot. Jó hír, hogy az újdonság korai hozzáférése máris élesedett, és fokozatosan elérhetővé teszik a prémium és ingyenes felhasználóknak egyaránt. A funkció végleges változatát október utánra ígéri a gyártó.

Ezenkívül a Signify további újdonságokat is bemutatott. Érkeznek a 24 órás, lassan változó "jelenetek", és néhány új LED-csík is, melyeket már TV nélkül is használhatunk. Továbbá egy új, fehér opcióval bővül az Edison-stílusú szálas izzók kínálata, valamint fényesebb (1100 és 1600 lumenes) kiviteleket kap az A19-es standard izzó is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.