Hirdetés

A TCL új koncepciója egyszerre lenne mobil, phablet és táblagép



|

A Fold n Roll nevű TCL-prototípus kijelzője nemcsak hajlik, gördül is.

Hirdetés

Nem először láttuk már hajlani meg gördülni a kínai TCL mobil- és tabletkijelzőit különféle koncepciókon (példák itt, itt, illetve itt), Fold 'n Rollra keresztelt koncepciómodelljük viszont minden korábbi elgondoláson túltesz, ez a készülék ugyanis képes lenne akár mobil, akár phablet, vagy akár nagyobbacska táblagép méretét is felvenni - már ha tényleg megjelenne.

Nem csupán hajlítható, de gördíthető is a DragonHinge technológiát felvonultató Fold 'n Roll kijelzője: hajlítással 6,87-ről 8,85 hüvelykesre bővíthetjük azt, a másik módszerrel viszont már 10 hüvelykig, szóval mindhárom méret más-más képarányt szolgáltatna a hozzájuk ideális tartalmakhoz.

Hirdetés

A TCL szerint azért kell még némi idő, hogy ehhez hasonló, kombinált megoldást dobjon ténylegesen piacra, mindenesetre azt már az idei CES-en megígérték, hogy még idén jelentkeznek vagy hajlítható, vagy gördíthető kijelzőjű okostelefonnal.

A koncepció mozgásban:

Valamint képeken is:

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.