Hirdetés

A Trónok harca filmoperatőre az LG V30-ra szavaz



|

Felbukkant továbbá egy videó, amelyben az LG V30 egy 50 000 dolláros RED Weapon profi kamerával szemben is helytáll.

Hirdetés

Az LG a V30-cal nem csak az egyik legjobb okostelefont dobta a piacra, hanem a filmesek és videósok álommobilját is. A Cine Video nem csak 4K-s szerkesztést kínál, de a mozis kameráknál látott zoomhatás és a filmes szűrők, valamint a Cine Log sem hiányzik a tárházból. 

Hirdetés

Mindezek tükrében nem meglepő, hogy sokan nagyon elégedettek a készülék kamerájával. David Franco is az. Ki ő? Egy filmoperatőr, aki több híres filmen dolgozott már, illetve a Trónok harca című sorozat több epizódján is. 

Bár David Franco és az LG elvileg megállapodtak a készülék reklámozásáról, a filmoperatőr véleménye nem egyedi, emiatt biztosra vehetjük, hogy őszinte volt, amikor a V30-ról beszélt. Gyakran kizárólag egy okostelefonnal dolgozik, ritka, hogy DSLR gépet visz magával, amikor helyszínek után kutat. Inkább egy csúcstelefonnal dolgozik, számos alkalmazással, hogy felmérhesse a távolságot, a nap helyzetét, stb... Franco szerint a V30 kamerája lenyűgöző, a Cine Effectnek hála pedig a színhőmérsékletet is gyerekjáték beállítani. 

Ha valakit nem győzött volna meg, akkor talán egy másik összehasonlító videó segíthet. Az LG V30-at ugyanis letesztelték egy 50 000 dolláros, profi RED Weapon kamerával szemben is. A Walter Mitty titkos életének egyik jól ismert jelenetét forgatták újra, úgy, hogy mindkét kamerát egy drónra rögzítették, és egyszerre vették fel az anyagot. 

Azt talán mondani sem kell, hogy a 8K-s monstrum részletességét és dinamikus tartományát nem érhette utol egy okostelefon. Ugyanakkor nem sokkal maradt le, színekben pedig ütősebb eredményt hozott (ez persze van akinek tetszik, van akinek nem), és a felvétel simaságával sincs gond. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.