Hirdetés

A Xiaomi Mi Smart Band 6 új csúcsot jelenthet a megfizethető okoskarkötők terén



|

Több jelentős változtatást is kapott a kínai cég újdonsága az elődhöz képest.

Hirdetés

Egy leginkább mobilokra fókuszáló bemutató keretén belül egyebek mellett egy friss okoskarkötőt is leleplezett a Xiaomi, amivel várhatóan ismét nagy népszerűséget arat majd az olcsóbb árkategóriás készülékek iránt érdeklődő vásárlók körében. Az Mi Smart Band 6 ugyanis több szempontból is javult az elődjéhez képest, ráadásul nemcsak a megjelenését, hanem a működését illetően is, és még az ára is kifejezetten barátságosnak tűnik.

Az Mi Smart Band 6 50%-kal nagyobb képernyővel érkezik, mint elődje, ennek hála pedig az okoskarkötő megjelenése is modernebbnek hat. Sőt, ennek ellenére a Xiaomi szerint továbbra is 14 napig képes működteti a kütyüt a változatlan méretű aksi. Az 1,56 hüvelykes AMOLED-kijelző 152x486-as felbontással operál, a 125 mAh-s akkumulátort pedig kevesebb mint 2 óra alatt feltölthetjük elvileg.

Hirdetés

Funkciók terén is fejlődött a kütyü az Mi Band 5-höz képest, hiszen már akár 30 különböző tevékenységet is nyomon követhetünk vele, ráadásul képes automatikusan figyelni a sétálást, a biciklizést, vagy akár az evezést is. Sőt, még a véroxigénszintet, vagyis az SpO2-t is képes érzékelni, ami azért is nagy szó, mivel ez a funkció általában csak a drágább okoskarkötőkben található meg.

Habár az Mi Smart Band 6 nemzetközi verziója nem támogatja az NFC-s fizetést, és úgy tűnik, hogy ezúttal mikrofon sem lesz benne, azért az ára elég baráti. Kínában áprilisban kezdődik meg az értékesítés, a hagyományos változat 229 jüan, vagyis picivel több mint 10700 forint, az NFC-s variáns pedig 279, azaz kicsit több mint 13 ezer forint.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.