Hirdetés

Alaposan megváltozik az egyik legnépszerűbb időjárás-applikáció



|

Áttekinthetőbb, letisztultabb külsőt kap és végre jön a sötét mód is.

Hirdetés

Az androidos okostelefonok felhasználói közül sokan nyúlnak a Google Weather alkalmazáshoz, amely a kategóriájában megbízható, noha kissé talán egyszerű megjelenésű kis programocskának számított eddig, ám most komolyabb ráncfelvarrás elé néz. Az új felület a 2021-ben bemutatott, úgynevezett Material You dizájnnyelvet használja majd, azaz letisztultabb, áttekinthetőbb lesz.

A frissítés értelmében eltűnik a mostanáig használt, három füles nézet, amely a mai és a holnapi időjárás mellett a következő 10 nap előrejelzését mutatta.

Hirdetés

Ezek az adatok mostantól egy integrált, függőleges felületen válnak majd láthatóvá. A képernyő tetején egy 'Most' feliratú szekcióban az aktuális időjárás részleteit láthatják majd a felhasználók a hőmérséklettől a napi legmagasabb és legalacsonyabb hőfokon át az olyan részletekig, hogy mennyire felhős az idő vagy mennyire süt a nap. A képernyő legtetejére pedig egy keresőablak kerül, ami lehetővé teszi a különféle helyszínek felkutatását.

Így néz majd ki a megújuló Google Weather időjárás-applikáció
Így néz majd ki a megújuló Google Weather időjárás-applikáció

Bár egyelőre még nem erősítették meg, a Twitterre felkerült képernyőmentések tanúsága szerint a megújuló időjárás-appba végre megérkezik a sötét mód is, amelyet ma már egyre többen használnak az okostelefon-felhasználók közül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.