Hirdetés

Az iPhone 16 széria torkának ugorhat a Samsung olcsóbb hajtogatós mobilja



|

Egy friss jelentés alapján a koreaiak "ráindíthatják" az új Z Fold telefonjukat az Apple következő generációs mobiljaira.

Hirdetés

Az elmúlt években a Samsung mindig a nyár során leplezte le a hajtogatós Galaxy Z Fold és Z Flip mobilok következő generációját, így az idén és valószínűsíthető, hogy ekkor kerül sor a bemutatóra, egy februári szivárgás alapján méghozzá valamikor júliusban, egy párizsi Unpacked-rendezvény keretében.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, egy friss jelentés szerint ezúttal azonban nem kettő, hanem három új Galaxy Z-mobil is érkezhet, mivel a Samsung egy olcsóbb, 800 dollár körüli modellt is piacra dobhat. Logikusnak tűnne a következtetés, hogy ez a drágább variánsokkal együtt lép színre, ám egy új pletyka azt állítja, hogy nem így alakul a forgatókönyv.

Hirdetés

A koreai The Elec ugyanis arról értesült, hogy a Samsung nem a normál Z Fold6-tal és a Z Flip6-tal párhuzamosan, hanem hónapokkal később, szeptemberben vagy októberben fogja leleplezni a Z Fold6 olcsóbb, belépő szintű variánsát. Ha valóban így alakul, a döntés mögött az a szándék állhat, hogy a cég közvetlenül a szintén szeptemberben megjelenő iPhone 16 sorozattal szeretné szembeállítani az ajánlatot.

Ez pedig valóban fájdalmas lehet a cupertinóiaknak, mivel egy neves piaci elemző, a KGI Securitiesnek dolgozó Ming-Chi Kuo egy januári jelentésében azt fejtegette, hogy az iPhone 16 modellcsalád eladásai 10-15 százalékkal rosszabbul alakulnak majd, mint az előd iPhone 15 szériáé, méghozzá részben azért, mert az Apple lemaradt a hajtogatós készülékek és a mesterséges intelligenciás funkciók bevezetésével.

Ha pedig a Samsung még egy 800 dolláros, vagyis az iPhone 16 Pro és 16 Pro Maxnél lényegesen olcsóbb telefont is bedob a kalapba, az akár vásárlókat is elszívhat az almás mobiloktól. Fontos azonban leszögezni, hogy a jóárasított Z Fold6 érkezése és az őszi bemutató sem garantált, amíg a koreaiak nem adnak erre vonatkozó hivatalos tájékoztatást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.