Hirdetés

Az LG G6 még ezt is túléli



|

Egy Goldberg-szerkezet segítségével mutatja meg az LG, hogy milyen extrém teszteket kellett a G6-nak kiállnia.

Hirdetés

Az LG nemrég kiadott egy videót, amelyben egy Goldberg-szerkezet segítségével mutatja meg, hogy milyen extrém tesztek hatásait kellett kiállnia az LG G6-os csúcskészülékének. 

Hirdetés

Érdekes reklám ez, amely egyben a funkciókra is kitér. A gyártó megemlíti például az IP68-as minősítést, amely azt jelenti, hogy 1,5 méter mély vízben 30 percet is eltölthet gond nélkül a készülék. Az eszköz 14 különböző katonai teszten ment át, kibírta az 1 méteres dobásokat, továbbá -20 Celsius-fokról 60-ra lett melegítve. 

A gyorstöltésnek hála 35 perc alatt 50 százalékra is feltöltötték, ennek ellenére az akku mindössze 35 Celsius-fokra melegedett. Vagyis túlmelegedéstől még az extrém sebesség mellett sem kell tartani. 

Az LG G6 szórakoztató túlélővideója itt tekinthető meg: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.