Hirdetés

Az S Tollal hódítana a Samsung, de ezt is külön kell megvenni



|

A jövőben több eszközt és több eszközkategóriát kíván támogatni az S Tollal a Samsung.

Hirdetés

Láthatóan új irányt vett a Samsung a mobilpiacon, egyelőre viszont korai lenne megmondani, hogy mire számíthatunk, és ez sikert hoz-e a gyártónak. A töltő és a fülhallgató elhagyása az eddigi visszajelzések szerint nem biztos, hogy jó húzás volt, a fogyasztók ebben nem a környezettudatosságot látják, hanem annak ellenkezőjét a plusz csomagolás és extra szállítás miatt.

Úgy tűnik, hogy a tesztelőknél és a youtubereknél hegyekben állnak a töltők, kábelek és tartozékok, az átlagembereknek viszont mindenképp szükségük van az új készülékekhez egy modern adapterre, amit így külön vásárolnak meg. 

Hirdetés

Szintén az új irányt jelzi az, hogy az S Toll többé nem a legendás Galaxy Note széria kiváltsága. Az utóbbi hónapokban azt hallottuk, hogy a Galaxy Note szériát kivonja a forgalomból a Samsung, és az S Toll a Galaxy S21 Ultra tartozékaként él tovább. S Toll valóban érkezett ehhez a csúcsmobilhoz, és azt annak egyes tokjaiban lehet tartani. És tényleg külön kell ezt is megvenni. 

A bejelentés után a Samsung azt is elárulta, hogy az S Tollat más eszközökön, sőt más eszközkategóriákban is használhatóvá teszi a jövőben. Konkrétumok egyelőre nincsenek, csak annyi, hogy önálló S Tollakat akarnak gyártani, lesz Pro modell is Bluetooth-kapcsolattal a gesztusvezérléshez. 

Ennek fényében korai megmondani, hogy milyen eszközkategóriákban újítana a Samsung, bár feltehetően a Galaxy Fold széria lesz a következő. Annak kapcsán sem lettünk okosabbak, hogy mi lesz a Galaxy Note szériával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.