Hirdetés

Belefullaszthat a színekbe a Samsung Galaxy Z Flip4



|

A szabad variálásnak hála az összecsukható mobil lehet a történelem egyik legszínesebb mobilja.

Hirdetés

Lassan egy éve annak, hogy a Samsung piacra dobta az összecsukható mobiljai legfrissebb képviselőjét, a Galaxy Z Flip3-at, amely a tesztünk során sikerrel bizonyította, hogy bőven van már létjogosultsága a sokak által a mobilozás aranykorának tartott kétezres éveket idéző formulának.

Az évforduló közeledtével persze sűrűsödnek a pletykák a mobil utódjáról, most pedig két kifejezetten izgalmas értesülés kapott szárnyra a választható színeket illetően. A közismert szivárogtató, Ross Young szerint a Z Flip4 minden korábbinál színpompásabb palettával támad majd. 

Hirdetés

Az első körben a fizetős követőinek megosztott információja szerint az összecsukható modell fekete-zöld, arany, arany-sárga-fehér, arany-sárga, szürke, világoskék, lila, ezüst-tengerészkék, valamint ezüst-fehér köntösben érkezik. Young forrása azt is megsúgta, hogy az első hónapokban a szürke változatból készül a legtöbb, majd a lila és az arany gyártását pörgetik fel.

Akinek viszont még ez sem elég, annak jó hír, hogy visszatér a Z Flip3-mal debütált Bespoke Edition kiadás, azaz a vásárlók állíthatják össze a nekik tetsző kombinációkat. Ezt a SamMobile szerkesztősége szellőztette meg, akik úgy tudják, hogy ezúttal még több variációt kapunk majd, mint a 49 lehetőséggel kecsegtető Z Flip 3 Bespoke Edition esetében. Ami pedig még fontosabb, hogy állítólag több országban dobják majd piacra ezt a modellt, a jelenlegi kiadást ugyanis csak az amerikai, a brit, a német, a francia, a kanadai, az ausztrál és a koreai vásárlók választhatják.

Ha hihetünk a fentieknek, a Z Flip4 igazi szivárvány-mobil lesz, bár a régi szép idők cserélhető előlapos Nokiáit így is csak ugatni fogja. Ahogy ilyenkor mindig, most sem árt megjegyezni, hogy ezen a ponton csak találgatásról beszélünk, s egyelőre még a Z Flip4 bejelentésének időpontja sem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.