Hirdetés

Csaknem 3 méteres miniLED tévével sokkol a TCL



|

Talán még a moziba járást is elfelejtheti, aki beruház a CES 2024-en megvillantott újdonságra.

Hirdetés

A mobiloktól a háztartási berendezéseken át a televíziókig változatos elektronikai termékeket forgalmazó TCL már a CES 2024 előtt felhívta magára a figyelmet az ívelt monitorok utódjaként prezentált kupola-kialakítású modelljével, így nem meglepő, hogy végül a Las Vegas-i Show-ra is alaposan rákészültek, több újdonságot is kiállítva az expón.

A tableteket, telefonokat és okosotthonos kütyüket is felvonultató 2024-es kollekció leglátványosabb darabja egyértelműen a gyártó 115 hüvelykes miniLED tévéje, ami valóságos szörnyetegként uralja a teret.

Hirdetés

Ha boltokba kerül, a 292 centiméteres képátlójú QM89 a piac legnagyobb modellje lesz, 4K felbontással kényeztetve nézőket. Az óriási tévé a TCL saját, 20 ezer local dimming zónából álló QD Mini LED Ultimate technológiájára épül, lenyűgöző 5000 nites háttérvilágítással és tűpontos színekkel szolgálva, míg a vizuális hatásokat a 6.2.2. csatornás Dolby Atmos hangzás támogatja.

A teljes specifikációt egyelőre nem kötötte a nagyközönség orrára a kínai cég, ahogyan azt sem tudjuk, hogy mikor kerülhet sor a piaci rajra. Az árat illetően ugyanakkor annyi konkrétum elhangzott, hogy 20 ezer dollár alatt várható, ami ebben a kategóriában versenyképesnek számít. A TCL amerikai elnöke, Mark Zhang a kiállítást kísérő sajtótájékoztató keretében elmondta, hogy a cég számára 2024-es év a "nagy, nagyobb, és azon túl" mottó jegyében telik majd, amivel a tengerentúli piac első számú TV-gyártójává szeretnének válni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.