Hirdetés

Durva stressztesztnek vetették alá a Samsung Galaxy Z Fold 2-t



|

Zack Nelson a Samsung Galaxy Z Fold 2 összehajtható mobilját is kezelésbe vette, a készülék sokat fejlődött az elődjéhez képest.

Hirdetés

Manapság már nem számít akkora durranásnak és látványosságnak egy összehajtható okostelefon, pedig alig bő egy éve indult el ez a kategória. A fogyasztók ráadásul nem szívesen adnak 1500-2000 eurót egy mobilért, úgy pedig főleg nem, hogy a kategória modelljei mind igen sérülékenyek.

A Samsung azt állította, hogy a Galaxy Z Fold 2 ilyen téren sokat fejlődött, de a stressztesztelők egyik legismertebbje ad csak igazán konkrét válaszokat. Zack Nelson, a népszerű JerryRigEverything YouTube-csatorna tulajdonosa is letesztelte az új modellt. 

Hirdetés

Az ultravékony védőüveget ezúttal két réteg műanyag védi, és bár körömmel továbbra is könnyen be lehet nyomni és megkarcolni a képernyőt, az működőképes marad. Ennél is jobb, hogy a jelek szerint az új zsanér képes kint tartani a port és homokot, így ettől már biztosan nem megy tönkre. A zsanér ráadásul annyira erős, hogy ha valaki visszafelé hajtaná össze véletlenül a mobilt, az akkor sem törik ketté. 

Sajnos az ujjlenyomat-olvasó már nem bizonyult ennyire tartósnak, némi karc után nem igazán hajlandó leolvasni a mintákat. Összességében azonban nagyon sokat fejlődött az összehajtható mobilokhoz képest a Galaxy Z Fold 2, de persze közel sincs annyira strapabíró, mint egy átlag okostelefon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.