Hirdetés

Egészségügyi segédeszköz lehet az Apple fülhallgatóiból



|

Az Apple állítólag azt tervezi, hogy az AirPodsokat is felruházza az egészségünk megóvását segítő funkciókkal.

Hirdetés

Számos esetben mentett már életet az Apple Watch, amelynek legújabb, Series 8-as kiadásában az ovulációt megállapító testhőmérséklet-figyelő és balesetérzékelő is van az alvásfigyelés, az EKG, a véroxigénszint-mérés, a gyógyszer- és vitaminszedés-emlékeztető és a pulzusmérő mellett.

Az okosórák esetében az Apple határozottan előtérbe helyezte az egészségügyi funkciókat, és az AirPods fülhallgatók lehetnek a következők, amik valamilyen módon segíthetnek nekünk megőrizni testi jólétünket.

Hirdetés

A bloomberges Mark Gurman szokásos Power On hírlevelében arról ír, hogy egy-két éven belül az Apple az AirPodsokat is egészségügyi segédeszközzé lépteti elő, a fülhallgatók képesek lesznek hallásunk kapcsán visszajelzéseket adni. Jelenleg a beszélgetések hangerejének felerősítésére képesek a fülesek, de egy hallókészüléket még nem képesek pótolni.

Ezen törekvésekre utalhatnak korábbi, élesben még nem használt szabadalmak is, melyek különféle szenzorokhoz kapcsolódnak, valamint az is, hogy Kevin Lynch, az Apple technológiai alelnöke még 2021-ben tett említést erről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.