Hirdetés

Egy ismert youtuber érdekes tesztnek vetette alá a Cybertruckot



|

Zack Nelson megvizsgálta a Tesla pickupját, hogy jobb-e az ő sufnituningolt Humvee EV-jénél.

Hirdetés

Sokaknak ismerősen csenghet a JerryRigEverything YouTube csatorna neve. Zack Nelson, strapatesztjeiről ismert tartalomgyártó már sok elektronikai eszközt, hightech kütyüt próbált ki az oldal indulása óta. Ezek nagyobb része az újonnan megjelent eszközök tartósságát hivatott megállapítani, és meg kell hagyni, Nelson mindig alapos munkát végez.

A csatorna eredetileg telefonjavító tutorialokkal indult, de a sikerre való tekintettel bővült a repertoár más jellegű termékekkel és a népszerű tartóssági tesztekkel is. Az utóbbi időben vizsgálatnak vetette alá az új Apple Vision Prót és az alig néhány hónapja megjelent Cybertruckot is, de tartalmat gyártott a napelemeinek felszereléséből és földalatti bunkerjének megépítéséből is.

Hirdetés

Nelson nem rejti véka alá elektromos autók iránti rajongását, ami gyakran megjelenik videóiban is témaként. Néhány éve egy régi, katonai Humvee típusú terepjárót hosszas és részletesen dokumentált munka során átalakított tisztán elektromossá különböző járművek alkatrészeinek felhasználásával.

A működőképes konstrukciót több videójában is bemutatta már, de most egy különlegességgel készült rajongói számára: egy teszt során összevetette a saját készítésű EV-je teljesítményét egy Cybertruckéval. Több szempontból is versenyeztette a két autót, és egy sajátos pontrendszerben mérte össze tulajdonságaikat.

Tesztelte a légkondicionálókat, a kormányzást, de kétségkívül a videó legszürreálisabb része az, amikor az Cybertruckhoz tartozó aljzatot egy sütő üzemeltetésével próbálta ki, amiben sütit készített. Persze végül csak egy győztes lehet, de nem kell azért annyira komolyan venni az egészet, elvégre Zack Nelsontól nem állnak távol a komikus elemek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.