Hirdetés

Egymillió forinthoz közelít az új Sony Xperia Pro ára



|

Három Galaxy 21-et is tudunk venni annyi pénzből, amennyit a Sony új, egyébként nem kimondottan kiemelkedő okostelefonjáért kér.

Hirdetés

Már rég elmúltak azok az idők, amikor még kerekedett a szemünk egy 300 ezernél drágább okostelefon láttán - a legtöbb gyártó kínál olyan csúcskészüléket, ami megközelíti vagy meghaladja ezt a határt. A most bejelentett Sony Xperia Pro adó nélkül 2500 dolláros árcédulája láttán azonban mindenki elkezdett hevesen izzadni.

Az egyelőre csak az Egyesült Államokban forgalomba kerülő készüléket professzionális felhasználóknak szánja a gyártó, de az ár még így is nehezen indokolható. Belül egy Snapdragon 865 dolgozik, nem pedig a legújabb Snapdragon 888, és ezt 12 GB RAM, valamint egy 512 GB-os tárhely kíséri.

Hirdetés

A kijelző egy 6,5"-es 4K HDR OLED panel, a hátsó kamerát három 12MP-es lencse alkotja, a szelfikamera pedig 8 MP-es. Az akksija 4000 mAh-s, viszont úgy tűnik, nem lehet vezeték nélkül tölteni.  Az eszközön futó Android a 10-es változat, nem pedig a már jó ideje elérhető Android 11.

Ami valóban csábítóvá teheti a profi fotósoknak, az az, hogy HDMI-n csatlakoztathatnak hozzá más eszközöket (ha külön vásárolnak egy kábelt), így használhatják a kamerák keresőjeként, továbbá 5G-n keresztül streamelhetnek - kár, hogy a sub-6GHz és az mmWave még nem túl elterjedt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.