Hirdetés

Ez a legnépszerűbb navigációs alkalmazás most a piacon



|

A második helyen majdnem holtverseny született a két trónkövetelő között.

Hirdetés

Bár manapság már számos alkalmazás segít a navigációban, egy felmérés szerint még mindig a Google Mapset használják a legtöbben a világon. Érdekes, hogy az Egyesült Államokban is ez a tendencia figyelhető meg, pedig az iPhone rajongók országában a legtöbbek telefonján alapból elérhető az Apple Maps.

A MarketWatch tanulmánya szerint a Google megoldása után a második helyen 27 százalékkal végzett a szintén Google tulajdonában lévő Waze, és 25 százaléknyi felhasználóval lett harmadik az Apple saját navigációs rendszere.

Hirdetés

A két népszerű aspiránst egyaránt a megkérdezettek körülbelül negyede használta napi szinten. Az értékelhető eredmény ellenére még mindig behozhatatlan előnye van a keresőóriás saját navigációs-térkép alkalmazásának: a megkérdezettek 70 százaléka választotta a jól bevált platformot.

Az ilyen jellegű alkalmazások fontos elemei, amelyek vonzóvá teheti a használatukat a felhasználók számára, a tájékoztató kiegészítő funkciók, melyek menet közben figyelmeztetnek bennünket esetleges balesetre, traffipaxra vagy útlezárásra. Tulajdonképpen a fenti vizsgálat is azt szerette volna kideríteni, hogy hogyan segítik a sofőröket ezek a szoftverek a bírságok elkerülésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.