Hirdetés

Friss szivárgások árulkodnak a Windows 11 közelgő újdonságairól



|

A jelek szerint például hamarosan matricákat ragaszthatunk majd a háttérképre.

Hirdetés

Több hónapja köztünk van már a Windows 11, habár az operációs rendszer igényei valószínűleg még nem frissíthetett minden egyes felhasználó.

Ez talán nem is hatalmas probléma, hiszen van még hova fejlődnie az új rendszernek, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a Microsoft továbbra is támogatja a Windows 10-et. Persze ettől függetlenül a redmondiak igyekeznek csiszolgatni az utódot is.

Hirdetés

Albacore korábban is kiszivárogtatott már ezt-azt a saját Twitter-oldalán, és lehetséges, hogy neki köszönhetően a Windows 11 jövőjét illetően is okosabbak lettünk. Nemrég ugyanis arról írt, hogy az operációs rendszer egy olyan funkciót fog kapni a későbbiekben, amit használva egyedi matricákat helyezhetünk el az asztalon, amelyek akkor is a helyükön maradnak, ha megváltoztatjuk a háttérképünket.

Az egyelőre rejtély, hogyan hasznosíthatjuk ezeket az apróságokat. Előfordulhat, hogy simán csak dekorációs célt szolgálnak majd.

A twitteres szivárogtató beszámolója alapján más téren is számíthatunk fejlődésre. Érkezhet például egy olyan opció, amivel prioritást adhatunk egyes értesítéseknek, a kikapcsolásukhoz használható Focus Assist pedig a jövőben már szimplán Focus néven lehet elérhető. Emellett kaphatunk még egy fenntarthatósági menüt is, ahol egyrészt elérjük az energiával kapcsolatos beállításokat, illetve még annak kapcsán is okosabbak lehetünk, hogyan kell biztonságosan újrahasznosítani eszközünket.

A fentieken túl úgy tűnik, jöhet még egy olyan mód is, ami a tálca eltüntetésével megkönnyíti az életünket, ha tabletként szeretnénk használni masinánkat. Nyilván ezeket az infókat nem érdemes hivatalosnak tekinteni, de természetesen előfordult már, hogy igazuk lett a szivárogtatóknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.