Hirdetés

Ismét itt a Future IT magazin



|

Legújabb kiadványunkat ajándékba adjuk a februári PC World mellé.

Hirdetés

Alapvetően félünk az ismeretlentől, zsigerből rosszul érezzük magunkat, ha egy felfedezetlen, sötét barlangba kell behatolnunk. Az őseinktől vett példa elrugaszkodottnak tűnhet, ám jól jellemzi azt a helyzetet, ami előtt éppen mindannyian állunk. Jövőkutató legyen a talpán, aki képes öt, netán tíz évre előre jósolni. Lesznek robotok, a mesterséges intelligencia egyre okosabb lesz, jön a virtuális és a kiterjesztett valóság, és persze az űrutazás. Az már látható, hogy jelenleg milyen fejlesztések zajlanak, az viszont nem, hogy ez a sok rész milyen egésszé áll majd össze. Az biztos, hogy izgalmas évek állnak előttünk, addig is kiadványunkban bemutatjuk a legizgalmasabb kutatásokat és a jelen különleges eszközeit.

Ízelítő a tartalomból:
- Az Amazon virtuális asszisztensnője
- Mit adhat nekünk az 5G?
- Nyomtatott házak
- F1 a levegőben
- God-mode

A magazint 250 forintért már megvásárolhatod digitális, táblagépekre optimalizált formában a Digitalstand oldalán, valamint a pénteken megjelenő februári PC World részeként, amelyhez ajándékba adjuk legújabb digitális kiadványunkat.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.