Hirdetés

Most táblagépen is még jobb lett a Chrome OS



|

A könnyebb navigáció alapvetően a Chromebookok táblagépes módjánál fokozza a használati élményt.

Hirdetés

A Chromebookok érintős módban innentől kezdve könnyebben használhatóak, hála a Google operációs rendszerében található érintős gesztusoknak, amelyek most érkeztek a platform táblagépes módjába. A hibrid Chrome OS-alapú eszközökön innentől kezdve elég alulról fölfelé simítani, és minden megnyitott app le lesz kicsinyítve. Aki pedig mindet látni szeretné, annak a mozdulat végén nyomva kell tartania a kijelzőt, és rögtön felugrik minden, ami épp fut. 

Hirdetés

A Google a Quick shelfet is áttervezte a kitűzött appokkal, így az kompaktabb lett, és több helyet hagy a feladatoknak. Egy alulról történő, apró simítással ráadásul ez bármikor előhívhatóvá vált. 

Vannak továbbá új gesztusok a böngészéshez is. A képernyő bal széléről simítva visszaléphetünk az előző oldalra, a Chrome megnyitott lapjai pedig hamarosan könnyebben kezelhetővé válnak táblagépes módban. Egy nagy gombbal lehet majd új lapot nyitni, áthúzással lesznek átrendezhetőek, fölfelé simítással bezárhatóak. A kép-a-képben funkció pedig már minden Play Áruházban lévő appot támogat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.