Hirdetés

Lemondta az éves fejlesztői konferenciáját a Google a koronavírus miatt



|

Sorra mondják le a tech óriások a különböző nagy konferenciákat, a Facebook után a Google is kihúzta a sajátját a naptárból.

Hirdetés

Miután a Facebook lemondta az F8-as fejlesztői konferenciáját, nem várt sokat a Google sem a változtatásokkal. Az április Cloud Next eseményből digitális konferencia lesz csak, és lemondta az óriás az éves fejlesztői konferenciáját is, a 2020-as Google I/O-t. Ezt eredetileg május 12-14. között rendezték volna meg, de a koronavírus miatt inkább lemondják az eseményt teljes egészében, többek között az egészségügyi szervezetek iránymutatására. 

Hirdetés

A következő hetekben mérlegeli a Google, hogy miként léphet kapcsolatba a fejlesztői közösséggel, illetve építheti azt tovább a fizikai rendezvény nélkül. Itt egyelőre nincs tervben sem távoli, sem online konferencia, bár ennek az esélyét nem zárták ki. 

Aki jegyet vett, az visszakapja az árát, jövőre pedig nem kell lottózzon a jegyvásárlási lehetőségért. A helyi szervezeteket és iskolákat pedig 1 millió dollárral támogatja a Google, amiért a rendezvény gazdasági hatásai idén nem érvényesülnek. 2008 óta van egyébként Google I/O, de eddig soha nem kényszerült lemondani azt a Google. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.